...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лард или за приготвяне на десерти.
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител на сирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики на узряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
... на Сардиния, с нотки на средиземноморска растителност, мирт и вишна, интегрирани с разнообразие от минералност.
В устата изпъква с добра свежест и фино, вкусно танини.
Отличава се с универсалност, като се адаптира добре както към ароматни предястия, така и към червени меса, обогатени с аромати на средиземноморски билки. Отлично е и с полузрелисирена.
...Червено вино за пиене в компания с приятели, рубинено червено на визуалния ефект, плодово с отчетливи подправки на носа. Хармонично и балансирано на вкус. Подходящо е за дивеч и полузрелисирена. Задължително е да се опита с папардели с заек.
DANSO DOP MANCHEGO е компания, специализирана в производството на Кесо Манчего, съставена от хора с голям опит. Нашата гама се допълва с кашкавал от кози, овце и иберийски (50% краве, 25% козе и 25% овче), всички произведени от мляко с най-високо качество. Нашите сирена DANSO и CANTARERO са с твърда паста, ароматът и вкусът са нежни при най-младите (полузрели), по-изразени при зрелите и мощни при...
Ръчно изработена сирене, разположена на 15 км от Даймиел (Сиудад Реал). Сирената на Закатена са много ценени от всякакъв вид хора, като имат особен успех както в хотелиерството, така и в семейната консумация, от деца до възрастни. Разполагаме с овчи сирена - зрели, полузрели и свежи.
Ръчна фабрика за сирена и млечни продукти. Специализирани в сирена от пресована паста, пресни, полузрели и зрели козе сирена, както от пастьоризирано, така и от сурово мляко. Също така предлагаме козе сирене без лактоза и натурален козе йогурт. Нашите продукти се отличават с качество, вкус и автентичност и са били признати през годините на престижни конкурси на регионално, национално и международно ниво.
Ние сме компания с над 25 години опит на пазара на яйца и овопродукти, лидер на балерския пазар (Майорка, Менорка, Ибиса и Форментера). Работим с хотелски вериги в цялата страна, предлагайки нашите услуги чрез дистрибутори от всички автономни области. Разполагаме с производствена линия, която ни позволява продажба на пастьоризирани течни яйца, пресни или замразени, и друга, в която се опаковат пресни яйца от собствени ферми, опаковани в кутии или на едро. В нашето портфолио от местни продукти също така предлагаме линия сирена (пресни, полузрели и зрели), йогурти и кефир.
Благодарение на своето сирене, наследено от Трапистките монаси, Сиренарията на Рошфор ще позволи на вашите клиенти да приготвят вкусни сандвичи с млади и полузрелисирена.
Сирената полузрели, с водорасли и Трапистка бира, са отлични съставки за топли кулинарни приготовления като крок-монсьор, сиренови суфлета, фондю и др...