...Правият лентов конвейер е класиката в транспортирането с лентови конвейери.
Принципът на работа на такъв конвейер се състои в движението на лентата на конвейера върху плоча за плъзгане, моторизирано навиване и свободно навиване.
Професионално оборудване за пицарии, хлебарници и сладкарници: Открийте Restoconcept
Restoconcept е вашият идеален партньор за закупуване на качествено професионално оборудване за пицарии, хлебарници, сладкарници и професионални кухни. Ние предлагаме нови и употребявани материали, внимателно подбрани, за да отговорят на нуждите на професионалистите в ресторантьорството.
Нашите водещи оборудвания...
...Електрическата пица фурна с конвейер е проектирана специално за интензивно производство на пици на час. С време за готвене от 4 до 5 минути, можете да произвеждате от 65 до 200 пици с диаметър 30 см на час, или всякакъв вид сладкиши, хляб, печен зеленчук, пресен или замразен.
Искате ли да произвеждате голямо количество пици за минимално време? Конвейерната пица фурна е точно за вас.
С часово...
... правилата и изкуството на хранителната индустрия.
Това започва още с композицията на нашето тесто за пица, което се състои от предварително тесто и по-късно добавено прясно тесто, на които – напълно "немодерно" – се дава по един цял ден за почивка, защото вкусът и удоволствието от храненето не могат да се подчинят на бързината на производството на конвейер. Разбира се, че нашето брашно идва от...
...
-УСТРОЙСТВА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ТЕСТО Разделители на тесто, оформители, ферментатори и моделиращи машини
-ЕДИНИЦИ ЗА ФЕРМЕНТАЦИЯ Финални единици за ферментация и климатични системи
-ФУРНИ Ротационни, многоетажни фурни, електрически фурни, конвекционни фурни, фурни за пица с конвейер
-ПРОМИШЛЕНИ Тунелни фурни
- СИСТЕМИ ЗА ОХЛАЖДАНЕ
-ЛИНИИ Напълно автоматизирани или полуавтоматизирани заводи...