...Предлагаме ви да сервирате Grignan les Adhémar Rouge с хашиш Парментиер от говеждо. Патешки пастет с зелен пипер. Мариновано еленско печено. Пушени колбаси с леща. Говеждо тартар. Патешкатерина с зелен пипер. Чили кон карне. Le Grignan les Adhémar rouge е вино, произведено във Франция в региона на Рона. Препоръчва се да се сервира при температура между 14 и 15°C.
Гастрономически специалитети от югозапад: Caprices Ariegeois е семейна компания в Ариеж, в подножието на Пиренеите, която предлага местни продукти, традиционни ястия от югозапада, сред които традиционният цял патешки фоа гра, консерви приготвени с патешка мазнина, домашни пастети, патешкатерина с портокал, конфити и гурме комплекти.