Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати.
Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към соци...
...тъй като известността му обиколи света. По-фин е от традиционния селски пастет, тъй като е по-малко мазен, баският пастет, леко подправен с пипер Еспелет за вкус, винаги привлича широка публика. Основната особеност на баския пастет идва от използването на свински гулат (месо с ниско съдържание на мазнини, много вкусно), комбинирано с свински черен дроб, деликатна смес, която толкова много се харесва. Баският пастет, сладък или пикантен в зависимост от предпочитанията и желанията, може да се консумира по всякакъв начин.