... вкуса и текстурата на пресното яйце. Достъпно в различни формати на опаковане, този продукт се адаптира към нуждите на всеки бизнес, който цени устойчивостта и качеството. Неговата универсалност и лесна употреба го правят основна съставка за готвачи и кулинари, които търсят ефективност и качество в своите приготвяния, като същевременно подкрепят устойчиви практики.
Франция, Ploërmel Cedex
...Еквивалент на 22 яйца на кг. Пастьоризираното цяло яйце се използва при приготвянето на омлети, флан, женоазе, бриош, сладкиши... Продукт, получен от яйца, снесени във Франция. Наличен в бутилки от 1 кг, 2 кг или 5 кг.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play