...Мляко от крави и пастьоризиранасметана (произход Франция), Сол, Микробен коагулант, Лактични и зрелищни ферменти, Укрепващ агент: калциев хлорид.
Алергени Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин)
Нашите продукти не подлежат на етикетиране на ГМО в съответствие с регламенти 1829/2003ЕО и 1830/2003/ЕО. Спазване на отсъствието на ГМО с праг от 0.9% в съответствие с...
....","INGRÉDIENTS":"СЪСТАВКИ: Пастьоризиранасметана (99,40%) и пастьоризирано мляко (0,50%) - Всички с италиански произход. Без добавени консерванти.","OGM":"ГМО (Регл. 1830 / 03) Продуктът е БЕЗ ГМО: произведен без съставки, произхождащи от генетично модифицирани организми.","MODE D'EMPLOI":"НАЧИН НА УПОТРЕБА: готов за консумация (готов за ядене); да се консумира в рамките на 3 дни след отваряне.","CORRECTEUR D'ACIDITÉ":"КОРЕКТОР НА КИСЕЛИННОСТТА: Монохидрат на лимонена киселина за храни - E330 (0,10%)","NOM DU PRODUIT":"ИМЕ НА ПРОДУКТА: МАСКАРПОНЕ"}...
... органична сметана от краве мляко, култура за масло, сол не е добавена.
Хранителна стойност/100г :
Енергия : 753 kj
Общо мазнини : 83,22 г
Въглехидрати: 0,85 г
Калций : 15 mg
Протеин : 0,19 г
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОПАКОВКАТА
ТЕГЛО : 250 г
БРОЙ В КУТИЯ : 20 БР.
...Съставка:
Пастьоризирано обезмаслено краве мляко, пастьоризирана сладка сметана (40%), сол (1%), избрани млечнокисели култури. Продуктът съдържа лактоза.
Температура на съхранение: между +2°C и +8°C
SF № 28/2018...
...Можем да предоставим суровини за вашето производство с високо качество и конкурентни цени, като: концентрат от мляко (MPC), обезмаслено мляко на прах, суроватъчен прах, пастьоризирана замразена сметана, MPC, калциев казеинат, натриев казеинат и др. За подробности, моля, посетете нашия уебсайт.
...В зависимост от запитването на клиента, нашата компания предлага различни видове масло, които се различават по съдържание на мазнини, метод на производство и наличие на допълнителни добавки.
Маслото е ценен хранителен продукт с 100% натурален състав.
Суровината за производството му е пастьоризиранасметана. По време на производството на масло, сметаната се разбива или отделя, докато се получи...
Отглеждач и производител на био мляко от 1979 г. в околностите на Шоле, Бернар Габорит днес е събирач на мляко в департаментите Вандея, Дьо Севр и Мейн и Лоара. Той произвежда йогурти, млечни десерти, масло (сурово), сметана (сурова и пастьоризирана), извара и зрели сирена. Всичко това от мляко на Джерсийска крава, красиво малко животно, произхождащо, както подсказва името, от Нормандските острови, и от козе мляко. Производител на натурален йогурт от пълномаслено краве мляко. Производител на сурово мляко от Джерсийска крава. Производител на натурален йогурт от козе мляко.