Италия, Mesoraca
...Панчетата теса се получава от постната коремна част на свинята, която се масажира внимателно на ръка и се овкусява с нашите характерни подправки. Оставя се да зрее в оригиналната си форма за повече от 70 дни в среда с контролирана температура и влажност. В края на процеса тя е слоеста, с червеникаво-бял цвят, има мека консистенция с приятен аромат и много деликатен вкус. Когато се нареже на тънко, се разтапя в устата. Категория: Калабрийски колбаси ТЕГЛО: 500/550 г Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play