...Маслото от иланг VOP съдържа най-волатилните фракции от маслото от иланг. В парфюмерията и козметиката, то може да се използва за създаване на автентични акорди от момина сълза или карамфил. Използва се в цветни и ориенталски парфюми с ванилови нотки. То деликатно подсилва плодовите и зелени ефекти. Аромати Маслото от иланг VOP придава нотка на бяла цветя и зеленина в напитки и чай. То е особено подходящо за плодови аромати. Козметика Етеричните масла от иланг лесно се смесват с масла и емулсии. Те могат да се използват в основите на парфюмите в козметиката.
...Мускатовото орехче има топъл и подправен вкус и е богато на хранителни вещества като витамини и минерали: B1, B6 и магнезий. Мускатовото орехче се използва повече като подправка за десерти, напитки и пикантни ориенталски ястия, отколкото като чай. Можете да използвате мускатовото орехче в допълнение към кафето или чая, както и за добавяне на топлина в напитките или ястията.
Опаковка: Прах – 250g, 500g и насипно.
... от розмарин с антиоксидантни свойства
• Доставчик на насипен розмарин
• Листа от розмарин на едро
• Сушен розмарин на насипно състояние
• Пресен розмарин на едро
• Растение розмарин на едро
• Сушен розмарин
• Сушен розмарин на едро
• Кулинарен сушен розмарин
• Органичен сушен розмарин
• Билков чай от розмарин
• Турски розмарин на едро
Анатолийски градински чай / Гръцки градински чай
Ботаническо...
...Ръчно изработено в Черната гора
Ориент експрес
Тази бадемова смес се доставя директно в подправките от Ориент експреса: кориандър, кимион, кардамон, черен пипер, канела, карамфил, паприка и индийско орехче, завършени с малко сладост от фурми, създават този пълноценен аромат.
Това е вкусно с кафе и чай, нарязано върху агнешко (рецепта за агнешко с гримолата) и кус-кус, с плътен червен вино и още...
...Шоколадовата мента е разновидност на мента, свежа билка с характер! Много ароматна, тя е основната съставка на известния ориенталскичай с мента.
Това е растение, което не липсва от предимства, тъй като действа върху храносмилателни разстройства, респираторни заболявания, физическа и психическа умора и дори върху сърбежи. Изследване е показало, че приготвена на запарка, значителна част от нейните антиоксидантни способности се запазват.
В кухнята, шоколадовата мента придава свежест и характер на меса, зеленчукови ястия, плодови салати и разбира се, на освежаващи напитки.