...Открийте нашия Sel Fou, смел и вкусен микс, който обогатява ястията ви с експлозия от вкусове. Тази уникална сол съчетава минералното богатство на едрата сол от Île de Ré с разнообразие от подправки и аромати, внимателно подбрани.
Качество на съставките:
Едра сива сол от Île de Ré: Естествена морска сол, богата на минерали, предлагаща автентичен и чист вкус.
Паприка: Добавя сладка и леко опушена...
...Избираме само най-добрите прясно уловени аншоа, най-подходящи за обработка според традиционното занаятчийство, на което узряването под сол придава най-автентичния вкус на Четара.
Exim GmbH East-West Trade е водеща компания в областта на международната търговия и е специализирана в обмена на стоки и услуги между Източна и Западна Европа. От основаването си Exim GmbH играе съществена роля в свързването на компании от двете региона и им помага да откриват нови пазари. С дълбоко разбиране за особеностите и изискванията на международната търговия, компанията предлага обширни ус...
...Нейното нежно пушене, 140 часа на студено в дима от бук, ѝ придава дълбок вкус.
100% морска сол, пушена с бук.
Естествено студено пушене без аромати или изкуствени оцветители. Сол без йод и флуор.
Божествена като завършващ щрих върху скара от месо или риба.
PCB - КАРТОН:12...
Във Vinken S. сьомгата се приготвя с опита на три поколения занаятчийство, осолена с морска сол и опушена с дъбова стърготина. Това е пресен продукт. В неговата подготовка няма да намерите никакви химически агенти, оцветители или консерванти. Нарязва се на ръка от собственика. Красиви големи тънки филийки, това е техният знак за качество и репутацията на нашата къща.
... аромат непокътнати до консумацията. Нашата цел е да предадем Душата на Испания, нейната традиция и вкус, чрез най-представителните продукти на испанската гастрономия: Иберийска шунка от Гихуело (Саламанка), Зехтин екстра върджин от Хаен, Червено вино от Испания с произход Риоха, Рибера дел Дуеро и Торо, и Опушенасол от Сиера Невада. Alma of Spain е семейно предприятие, основано през 2014 г. с надеждата да приближи на останалия свят Душата на Испания, нейната традиция, вкус и култура чрез уникална гастрономия.