...Чесън с черен лук, обелен. Лесна употреба, без отпадъци.
Кутия от PP.
Продукт, изработен от пресен натурален чесън. Без добавки.
Цвят: Черен
Аромат: Плодово
Вкус: Сладък. Нюанси на лакрица, сушена слива.
Нетно тегло приблизително: 60 гр.
За директна консумация като узряло плод.
Гурме продукт за хотелиерство, плодови магазини, билкови магазини, диетолози, хранителни магазини, кетъринг, малки и големи супермаркети или други, които използват обикновен пресен чесън.
Използваем в кухнята като подправка или гарнитура.
...{"Tips For Consumption":"Особено вкусната салата е готова за консумация като предястие, но може да бъде оценена и като гарнитура, за да обогати ризото, оризови салати, обелена пшеница, ечемик или кус-кус. Възможно е да се добавят пресни зеленчуци като целина, лук и каперси. Отлично се комбинира с бобено пюре или полента.","Descriptions":"Точно като голямо парти на масата с богата морска салата, приготвена с октопод, калмари, скариди, малки октоподи и подправени миди в саламура. Продуктът е готов да бъде подправен на вкус с масло и пресни зеленчуци.","Volume":"200g/ опаковка"}...
... половинки или на кубчета 10x10 или 20x20 мм, а също и на филийки.
• Баджан: Обелени и готови на кубчета 10x10 мм или на филийки.
• Зелка: Приготвена на стил жулиен, перфектна за салати и гарнитури.
• Радичио: Нарязано или на жулиен, идеално за цветни и вкусни ястия.
• Бяла лук: Обелена или на кубчета 10x10 мм, основна съставка за всяка кухня.
La Fattoria del Sole се ангажира да поддържа високи стандарти за качество и свежест, уважавяйки земята и традициите, които ни направиха това, което сме днес. Открийте автентичните вкусове на нашата земя!
...В Manipulados Nicola S.L. произвеждаме, търгуваме и разпространяваме пресни плодове и зеленчуци за индустриите на консерви и замразени зеленчуци, както и за компании, занимаващи се с четвърто поколение. Нашите продукти са: обелена и цяла лук, тиквички без връх/цели, патладжан без връх/цял, зелен, червен и жълт пипер, нарязан на половина, четвърт или цял, броколи, домати и краставици.