... сол от Гюеранд, опакован в 200 г чанта с картонено дъно, съдържаща опаковки за нугат.
Съставки: Захар, Глюкозен сироп, Мед, Бадеми, Карамел от солено масло (8.7%), Пудра захар, Картофено нишесте, Безквасен хляб (вода, зехтин, брашно), Яйчни белтъци, Натурален ванилов екстракт.
Метод на производство: Медът и глюкозният сироп се варят в котел, след което се добавят яйчни белтъци, варена захар, ванилия, бадеми и карамел.
Алергени: Бадеми, Яйца, възможни следи от ядки.
Всички наши нуги са гарантирано БЕЗ ГЛУТЕН.
Cudié е семейна компания за деликатеси от шоколад, чиито рецепти за ядки с изискани ръчно приготвени пралини се предават през три поколения, откакто през 1946 г. Josep Cudié създава емблематичните катаниси, международно признат гастрономически символ на Средиземноморието.
Оригиналните Catànies® са най-емблематичното творение на Cudié: неустоима комбинация от ядки и шоколад.
Изработени ръчно с ма...
...При нугата, който носи знака за качество «Appellation d'Origine Contrôlée (AOC)» и името «Nougat de Montélimar», съдържанието на ядките трябва да бъде най-малко 30%, от които 28% са печени бадеми и 2% са шамфъстък. Съществуват различни варианти на нугат: твърд или мек, бял или цветен, с различни аромати.
...Гâteau au nougat от 4 кг, нарязан на 20 порции, опаковани индивидуално (около 200 г). Да се предлага на тегло или на порция. бадеми, захар, мед, глюкозен сироп, пастьоризирани белтъци, облат (картофено нишесте, вода, растително масло), царевично брашно, натурални аромати. Съставки на плодовата паста от горски плодове: боровинки, ягоди, малини, киселина: лимонена киселина, стабилизатор: пектин. Ако има глазура: захар, хидрогенирани растителни мазнини, полуобезмаслено какао, емулгатор: соев лецитин, аромат: ванилия.