Италия, Monteu Roero
...Витинио: 100% Неббиоло. Винификация: традиционна ферментация с мацерация за около 21 ден. Отлежаване: 36 месеца в големи дъбови бъчви. Цвят: наситено рубинено червено, склонно към гранат. Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки. Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност. Алкохолно съдържание: ±14%. Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел. Сервирайте при температура около 18°C.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play