Произвеждаме оцет по традиционни методи. Имаме сортове от ябълка, грозде, нар, дюля, глог, с гинко билоба, сандалово дърво, смолист куркума и гилабур. Поради естествения процес на ферментация, след като оцетът започне да се използва, на горната част на бутилката може да се образува бяла пластина, която се нарича "Оцетна майка". Тази пластина е естествено образувание, което оцетът създава, за да пр...
...Приготвен чрез ферментация на сок от био нар, този оцет е предпочитан ингредиент за грижа за косата благодарение на естествената си киселинност.
Ферментация на алкохол
Ферментация на оцет
Регламент
Място за съхранение
Бутилковане
Категории: Агро-хранителни продукти Натурален оцет
Цвят: гранатово червен до червено-кафяв
Киселинност (оцетна степен): 5% (+ 0,5%)
Мирис: Нар
Чесън: pH ниско: 2,8
Вид: прозрачен
Остатъчен алкохол: < 0,5%...
... индустрията, занимаващи се с всички видове оцети за употреба в търговия на дребно, търговия на едро и индустриални приложения. Сосовете и концентрираните плодови сокове се произвеждат с най-новата технология в нашето съоръжение в Ескишехир. Нареноцет, лимонов дресинг, сос от нар, сос от ябълки, соев сос, чеснов сос и лютив сос са част от нашите продукти. Като концентриран плодови сокове обработваме всички видове плодове, като кисела череша, портокал, праскова, както и тропически плодове като манго, ананас и гуава. Предоставяме широка гама от туршии, включително краставици, зеле...