...Приготвен чрез ферментация на сок от био нар, този оцет е предпочитан ингредиент за грижа за косата благодарение на естествената си киселинност.
Ферментация на алкохол
Ферментация на оцет
Регламент
Място за съхранение
Бутилковане
Категории: Агро-хранителни продукти Натурален оцет
Цвят: гранатово червен до червено-кафяв
Киселинност (оцетна степен): 5% (+ 0,5%)
Мирис: Нар
Чесън: pH ниско: 2,8
Вид: прозрачен
Остатъчен алкохол: < 0,5%...
Формулиране, производство, разпространение, източници, частна марка: Нуждаете се от екстракти от нар, масло от семена на нар или функционални хранителни продукти, научно признати, БИО, здравословни и натурални? BIO-NutriLAB е белгийска компания, специализирана в превантивното и устойчиво хранене, която разработва, произвежда и търгува с натурални екстракти и функционални хранителни продукти и БИО ...