...Система за отопление на сладка и мармалад
Системата за отопление на KASAG за сладка се използва в индустриални пекарни за приготвяне на сладка и мармалад. Сладките или мармалада се транспортират с помпа през нагрети тръби. Статичните смесители осигуряват отлична топлопредаване и много кратки процеси.
Устройство за темпериране на шоколадзашоколад
Устройството за темпериране на KASAG се използва за нагряване, охлаждане, поддържане на консистенцията на шоколада и за оптимизиране на производствените процеси с шоколад.
...Линия за формоване на шоколад
– Твърд
– Шоколадови изделия с кремова плънка (еднократно)
– Изделия с крем и гранулирана плънка
– Шоколад с гранули
– Шоколад с цели ядки
– Демолиране с вакуумен робот
– Лентов конвейер за изход
– Автоматична система за подаване на празни форми
– PLC контролирана
– Смесител за гранули
– Автоматичен нагревателза форми...
... нагреватели за шкафове. Повече информация за възможните области на приложение можете да намерите на нашия уебсайт на www.horngmbh.com с ключова дума „Примери за приложение“.
Формата на силиконовия нагревател почти не познава ограничения:
Предоставяме нагревателни елементи в почти всички индивидуални геометрии, като правоъгълници, кръгове, пръстени, ромбоиди или трапеции до размер 3000 x 1250 мм и при...