...Нашият метод в процеса насушенена плодове; Това е изкуствено приложената версия на метода засушенена храни, направен от слънцето естествено.
Произвеждаме нашите системи с нанотехнология.
Тези, които предпочитат нашите продукти, благодарение на нашата технология засушенена храни, спестяват 90% енергия в зависимост от типа на нашите продуктови групи, докато ние предоставяме допълнителна...
... на храни извлича част от енергията си от въздуха, както е при топлинните помпи с въздушен източник, и част от нея от електрическата енергия. Топлинната помпа за десикация на плодове и зеленчуци е поставена вътре в напълно изолирана сушилна камера, а температурата вътре в камерата е 65 °C, което позволява на водата да се изпарява от плодовете, зеленчуците или другите хранителни продукти. Изпарената вода се пренася до топлинната помпа чрез вентилатори, а течността се изхвърля, като я прави течна. По този начин процесът насушене е завършен.
... на храни взема част от енергията си от въздуха, както е при въздушните топлинни помпи, и част от нея от електрическата енергия. Топлинната помпа за дехидратация на плодове и зеленчуци е поставена вътре в напълно изолирана сушилна камера, а температурата вътре в камерата е 65 °C, което позволява на водата да се изпарява от плодовете, зеленчуците или другите хранителни продукти. Изпарената вода се пренася до топлинната помпа с помощта на вентилатори, а течността се изхвърля, като се прави на течност. По този начин процесът насушене е завършен.
... неръждаема стомана с антикондензационни устройства. Между двете секции има устройство, което кара лентата да вибрира, за да улесни релаксацията и свиването на влакната. На изхода на последния парен тунел е инсталирана регулируема група за принудително сушене с горещ въздух. В крайната част на машината има двойно охлаждащо поле, което блокира движението на влакната (термичен шок). И двете полета засушене и охлаждане са разположени над конвейерната лента, за да се избегне директен контакт между въздушните потоци и дясната страна на тъканта.
...когато месото се готви.
Тези видове гъби допълват естествените ензими в говеждото, като по този начин помагат за растежа и подобряването на вкуса на месото. Thamnidium (вид гъба) е особено известен и произвежда колагенолитични ензими, които значително допринасят за нежността и вкуса на сухото старо месо.
Поради скъпия процес насушене, приготвеното месо до сега беше налично само в елитни ресторанти и хотели...