... изключителен щрих към вашите кулинарни творения.
За да я запазите, поставете я в херметически затворен съд в отделението за плодове и зеленчуци на хладилника. Оставете я за няколко минути на стайна температура, за да възвърне ароматичните и визуалните си качества.
Външен вид: Шушулките са мазни, маслени, блестящи, гъвкави.
Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова.
Използване: В настойка, крем, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
...Зехтин Extra Virgin с средно до високо плодово съдържание. Гладък с горчивина и ниска до средна пикантност, напомняща на зеленчуци, особено домати и смокини, както и на банани и ядки.
Отличен за предястия от риба и гъби, салати, печена, варена и грилована риба. Нежни салати или такива, богати на маслени аромати, сосове, сладкиши, сирена и червено месо.