...Кимбитос е наименованието на смес от маслинаманзанила с вкус на обезкостена аншоа и кисели краставички. Подчертаваме чудесната фузия между маслината и краставицата, благодарение на значителните нюанси, които предлагат: от една страна, нежността и лекотата на маслината, а от друга страна, хрупкавостта на краставицата.
...Алмазара Ас Понтис се занимава с производството, смилането и опаковането на 100% екстра върджин зехтин от сорта Манзанила Касерена. Този вид маслина е уникален за нашия район (Сиера де Гата, Екстремадура) и се характеризира с плодовия си вкус и голямата си устойчивост на окисляване (до 2 години). В портфолиото ни се намират екстра върджин зехтин "Вейру" (конвенционален), екстра върджин зехтин...