В Техники за приготвяне на сосове имаме предизвикателство: с натурални и висококачествени продукти, да произвеждаме най-добрите сосове, винегрети и подправки, за да допринесем за удоволствието от ежедневната храна на всички наши потребители.
Произвеждаме собствени марки (Olivera d'Atenea и Bio d'Atenea), както и марки за трети лица. Разполагаме с дългогодишен опит в разработването на нови продукт...
...Хабанеро е остър сорт чили. Степен на острота 10, равен на 240000 Сковилови единици и повече.
Освен острота, те предлагат и тропичен плодови аромат.
Обикновено се използват за производството на известния сос с люта чушка.
Хабанеро подхождат на домати, тропически плодове и подправят пикантни сосове.
Артикулен номер: 7050he500
Количество / Съдържание: 500г
Степен на острота: 10
Сковилови единици: 240000...
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти.
В цяла Тунис, хариса често се приготвя предварително и се съхранява за употреба в различни ястия. Този сос с оранжево-червен цвят се използва не само като подправка за гриловано месо и риба или добавен в супи и яхнии за пикантен вкус, но също така е неразривна част от безброй рецепти и множество тунизийски ястия.
Име на продукта: Бербер Хариса
Вкус: Горещ, пикантен
Брикс (%): 10
Срок на годност: 2 години
Име на марката: MEDILIFE
Място на произход: Тунис...
...Тази френска люта соска е създадена през 2014 година. Чипотле, кайенски пипер, хабанеро и лимон имат за цел да ви накарат да слюнчите, доматеното пюре добавя текстура и сладост, а подправките, кориандър, чесън и лук придават дълбочина.
Тя ще бъде идеално допълнение за вашето говеждо месо, фахити, тартар и др...
Съставки: Само натурални съставки, без оцветители и консерванти: Пюре от кайенски...
...Хмелисунели означава "суха подправка" на грузински и е доста пикантна, но не люта смес от подправки. Тя традиционно се използва в грузинската кухня, но сега е преминала границите на Грузия и други кавказки страни и е навлязла на световния пазар. Идентичността на хмелисунели е напълно разкрита в такива грузински ястия като орехов сос, харчо и аджика сос. Но в други кухни се използва като подправка...
...медена горчица, бирана горчица, люта горчица, Траби горчица, еднорогова горчица, горчица за Тюрингска наденица и много други. Идеално за дресинги с горчица, горчични яйца, за готвене и подобряване на вкуса. В нашето кулинарно училище "Сенфония" организираме ексклузивни кулинарни събития, фирмени събития, семейни тържества и семинари.