... тъмно червено, а вкусът може да бъде от горчиво пикантен до сладко пикантен.
Пушеният паприка се използва често в ястия като гювеч, бавно приготвено ястие от червено месо с зеленчуци, лук, картофи и заквасена сметана отгоре като завършващ елемент. Добра идея е да загреете подправката с малко зехтин за по-малко от минута на слаб огън.
Опаковка: 125g, 250g и насипно.
...ЕМПАНАДИ С ПЛЪНКА С РАЗМЕР 12 СМ (65/75 ГР) И 14 СМ (95/100 ГР) ИДВИЖДАТ В ДВАНАДЕСЕТ ВКУСА:
-МЕСО
-ЛЮТ МЕСО
-СЛАДКО МЕСО С РАФИНИРАНИ
-ПИЛЕ
-ЛЮТО ПИЛЕ
-ТОН
-ШУНКА И СИРЕНЕ
-ЛУК И СИРЕНЕ
-КАПРЕЗЕ (НАТУРАЛЕН ДОМАТ, МОЦАРЕЛА И БАЗИЛИК)
-РОКФОРТ
-СПАНАК И БЕШАМЕЛ
-ЦАРЕВИЧ
НАШИТЕ ЕМПАНАДИ СЕ ИЗПРАЩАТ ЗАМОЗЕНИ И СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ПЪРЖЕНЕ ИЛИ ПЕЧЕНЕ, БЕЗ НУЖДА ОТ РАЗМРАЗЯВАНЕ.
ПРЕДЛАГАТ СЕ В КУТИИ ПО 24 ИЛИ 48 БРОЯ (В БЛИСТЕРИ С РАЗДЕЛИТЕЛИ) ЗА ТЕЗИ С РАЗМЕР 14 СМ И В КУТИИ ПО 30 БРОЯ (12 СМ)
ИЗПРАЩАНИЯ ДО ЦЯЛА ЕВРОПА...
...Червени лук, отглеждан в Испания. Наличен от април до февруари. Налични размери: 40-50, 50-60, 40-60, 60-80, 70-90 и 90+. Опакован от 500 гр нето до 1.100 кг Big Bag. Налични сертификати "Global Gap", "Grasp", "Spring".
...Лютият пипер е малък червен лют пипер с пикантен, леко горчив и много ароматен вкус.
Използвания на лютия пипер в кухнята:
Той се съчетава добре с босилек, сминдух, копър, карамфил, джинджифил, чесън, кориандър, кимион, мащерка, магданоз, мащерка, канела и лук.
Придава аромат и леко подчертава зехтините, супите, сосовете, гарнитурите от зеленчуци, червените меса, птиците и рибата...
Ползите от лютия пипер:
Богат е на витамини C и A, фолиева киселина, калий и витамин E.
... така предлагаме най-доброто и най-естествено чесън на прах, чесън гранулат и много други. Нашите сушени лук и чеснови продукти имат много, много силен аромат и вкус. Нашите клиенти в Германия и в цяла Европа потвърдиха, че в сравнение с традиционните подправки от пазара, по-малки количества, благодарение на интензивния вкус, са необходими. Чрез покупката на нашите подправки, нашите клиенти подкрепят фермерите в стремежа им към по-благосъстояние. С уважение, екипът на Himalaya.