Франция, Le Monastere
...Тази референция е леко по-тъмна от нашето Жълто, произлиза от ексклузивен сорт цветя CBD, който се събира по-късно, в пълна зрялост, което ни позволява да получим особено мека текстура и характерната му миризма. Оптимална температура за рязане 25 30°C Инструмент за рязане Нож с горещо острие (Не се препоръчва използването на остриета, нагряти с пламък; можете да потопите острието в гореща вода...
Съответстващи продукти
Карамел -0,3
Карамел -0,3
Други Продукти
Le Popo CBG -0,3
Le Popo CBG -0,3
Обединеното кралство, London
... при контролирана температура за период на мацерация от приблизително седем дни. Малоалкохолна конверсия и по-късно отлежаване в резервоари, където виното остава на утайка до стабилизация и бутилиране. SKU:001-01...
Съответстващи продукти
Пръстенът
Пръстенът
Други Продукти
Малбек
Малбек
Нидерландия, Bodergraven
... да прилагаме всеки ден. Най-доброто от света на сиренето е събрано в една компания. През 1989 г. Zijerveld, холандски специалист по сирене, се сля с Gebroeders Veldhuyzen, чуждестранен специалист по сирене. Получената компания, която комбинира пазарната уникалност на двете компании, беше наречена Zijerveld & Veldhuyzen. Това направи възможно предлагането на по-широк асортимент от продукти на клиентите. Десет години по-късно последва навлизането в търговията на дребно. Знанията и опитът, придобити през един век бизнес в света на сиренето.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play