...Тази референция е леко по-тъмна от нашето Жълто, произлиза от ексклузивен сорт цветя CBD, който се събира по-късно, в пълна зрялост, което ни позволява да получим особено мека текстура и характерната му миризма.
Оптимална температура за рязане 25 30°C
Инструмент за рязане Нож с горещо острие (Не се препоръчва използването на остриета, нагряти с пламък; можете да потопите острието в гореща вода...
... при контролирана температура за период на мацерация от приблизително седем дни. Малоалкохолна конверсия и по-късно отлежаване в резервоари, където виното остава на утайка до стабилизация и бутилиране.
SKU:001-01...
... да прилагаме всеки ден. Най-доброто от света на сиренето е събрано в една компания. През 1989 г. Zijerveld, холандски специалист по сирене, се сля с Gebroeders Veldhuyzen, чуждестранен специалист по сирене. Получената компания, която комбинира пазарната уникалност на двете компании, беше наречена Zijerveld & Veldhuyzen. Това направи възможно предлагането на по-широк асортимент от продукти на клиентите. Десет години по-късно последва навлизането в търговията на дребно. Знанията и опитът, придобити през един век бизнес в света на сиренето.