...Тази гранулометрия придава характерни нотки и апетитен визуален вид на всички зеленчукови смеси, сотета, терини, сосове, плънки и множество кулинарни приготовления.
...Гъбата Maitake, известна също като Grifola frondosa, е ядлива гъба, ценена за своите кулинарни и лечебни свойства.
Maitake е богата на хранителни вещества, включително бета-глюкани, за които се смята, че могат да подкрепят имунната система.
... изключителен щрих към вашите кулинарни творения.
За да я запазите, поставете я в херметически затворен съд в отделението за плодове и зеленчуци на хладилника. Оставете я за няколко минути на стайна температура, за да възвърне ароматичните и визуалните си качества.
Външен вид: Шушулките са мазни, маслени, блестящи, гъвкави.
Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова.
Използване: В настойка, крем, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
... ризото, приготвено с натурални съставки. Приготвя се само за 20 минути.
Сърдечно, кремообразно ризото е едно от най-известните кулинарни специалитети на Италия. За смесите за ризото на Dr. Ana Collection използваме само най-висококачествени натурални съставки, които внимателно се комбинират, за да ви предложат автентично удоволствие от ризото.
Като основа на нашето ризото използваме италианския ориз...
От 1985 г. къщата Wurfel се е утвърдила като специалист в гъбите, предлагани в различни форми: сушени, в масло, като кулинарни помощници, готови ястия или терини. Ние предлагаме също така ръчно приготвени пасти, намазки, сладки изкушения, част от които е в био вариант. В нашето търсене на автентичност и качество, къща Wurfel предлага и селекция от уникални продукти, произхождащи от различни...
...което да допълни вашия аперитив или ястие, или перфектния подарък за специален случай. Нашите гъби в зехтин, нашият букет, се почистват ръчно и се поставят в буркани един по един. Освен че са вкусни, те имат естетическа презентация, която само ръчното опаковане може да осигури. Тяхната презентация ни позволи да бъдем наградени сред двадесет и седемте най-добри кулинарни творения, ръчно изработени в Италия от Confartigianato на последното Експо в Милано. Продуктите бяха изложени в павилион Италия от 9 до 15 октомври 2015 г.
Arcadie предлага с марките Cook и Herbier de France асортимент от продукти, базирани на биологично земеделие. С цел развитие на устойчиво развитие, уважението към човека и неговата среда е необходимо. Продуктите се разделят на две категории: Herbier de France за ароматни и лечебни растения и Cook за подправки и аромати. Има над 200 референции, произведени по биологичен начин. Например, подправки и аромати, био ароматни и лечебни растения в пакетчета и инфузи, сушени гъби, чайове, кулинарни помощници,…...
...Къщата Баумон е семейна компания от югозападна Франция, специализирана в трюфелите. Тази компания ще ви предостави съвети как да използвате трюфелите по най-добрия начин и ще ви предложи кулинарни творения около своята специалност, като "Мидите с мед и трюфел" или "Яйца на фурна с гъби". Благодарение на своя онлайн магазин, ще намерите както пресни бели или черни трюфели, така и летни трюфели...
...Компанията Midi Charcuterie, търгувана под марката Gil Traiteur, е предприятие, специализирано в агро-хранителната промишленост, и по-точно в средиземноморската кухня. Оставяйки традиционната колбасарска продукция, компанията се специализира в производството на "Провансалски вкусове", като мариновани зеленчуци и гъби, мариновани специалитети "Gil Traiteur", морски продукти, мариновани в масло, разпространяеми продукти (нашите "Taillas") и кулинарни помощници.
... кулинарни помощници за приготвяне на вкусни и кремообразни десерти. В отговор на определени ограничения, EPICÉA разработва специфични продукти, като халал гама и био подправки. Нашето предложение се разнообразява, като предлагаме и дехидратирани гъби, за да придадем нотка на тероар на вашите асортименти.
...Узбекистан, Азербайджан, Грузия, Естония, Латвия, Литва, скандинавските страни, Великобритания, Ирландия, Америка, Канада и заинтересовани държави. Продуктови групи: - ХИМИЧНА ИНДУСТРИЯ (опаковки, пластмаса и др.) - СУШЕНИ ПЛОДОВЕ - АВТОМОБИЛНИ ЧАСТИ - СВЕЖИ ПЛОДОВЕ/ЗЕЛЕНЧУЦИ - МАСЛИНИ/ЗЕСТИНО МАСЛО - МАШИНИ (преси, стругове и др.) - ГЪБИ (кулинарни, медицински, екзотични, мицели, култивирани гъби) - КРИСТАЛИ И ПОЛУСКЪПИ КАМЪНИ - РЪЧНИ КИЛИМИ И КИЛИМИ ПРОИЗВОДСТВО От 1975 г. произвеждаме мандарини сорта сатсума, а от 1985 г. - маслини.