...Вакуумни готварски инсталации за най-добро качество на продукта I Готварски уреди за конфитюри - Експертите на KASAG са специалисти в изграждането на готварски уреди и индустриални готварски инсталации за производство на конфитюр, мармалад, компот и желе. Високи изисквания за продукта, специални изисквания за обработка на пектин, оптимална парченца и кратки процеси, будят нашата страст.
Ние се адаптираме към всеки клиент, изграждаме индивидуални или модулно ориентирани инсталации, които максимално отговарят на неговите изисквания.
... среда и в подкрепа на местните фермери. Нашият ангажимент към качеството се отразява във всяка стъпка от нашия производствен процес, от отглеждането до опаковането. Освен това предлагаме персонализирана услуга, която ни позволява да се адаптираме към специфичните нужди на нашите клиенти, както на национално, така и на международно ниво.
От много млади и страстни към гастрономията, с опит, иновации и разработване на нови модели и гастрономически техники, семейството Полонио и Лопес основава компанията Sabores de Anabel Gastronomía y Catering sl, семейна компания от 2010 г., фокусирана върху производството на конфитюри, сосове, зеленчуци в зехтин, сладко от портокал, зеленчукови консерви, плодове в сироп, шоколадови бонбони с плодо...
... войниците. През 7-ми век арабите разкрили тайната на захарната тръстика и започнали да я отглеждат в Северна Африка и Южна Испания. Те също така открили как да варят захарна тръстика с плодовеи да я ядат. През 16-ти век испанските изследователи открили плодове, които били консервирани дълго време в Западна Индия. Най-старият рецепт за конфитюр в нашата история е розовият конфитюр, който е...