..."Panettone" е традиционен италиански коледен сладкиш, произхождащ от Милано. Характеризира се с висока и куполна форма, изработен е от сладко тесто с втасване, обогатено с захаросани плодове, стафиди и портокалова кора. Подготовката му изисква няколко дни за обработка и естествено втасване, което придава на сладкиша неговата мека текстура и отличителен вкус. "Panettone" често се свързва с...
Предприятие Полски Фрикаси е водеща сладкарска компания, специализирана в ръчно изработени бонбони, шоколади и сладкиши. Ние сме много горди с високото качество на нашите изделия, които са произведени от най-висококачествени съставки и по оригинални рецепти. Нашите сладкиши се отличават на фона на конкуренцията с уникален вкус и качество. Нашето уникално предимство е индивидуално проектираната опа...
...Незаменим за празниците в края на годината, този Модел за Коледна Бухта с Релефни Линии ви позволява да създадете вкусни замразени бухти.
Коледната бухта е основният десерт за края на годината, предложете на вашите клиенти и гости най-оригиналните и вкусни рецепти за коледни бухти, за един незабравим десерт!
Горенце за бухта от кристален PVC, подходящо за контакт с храни, с дебелина 0.7 мм...
...Неустоими златни шоколади, направени с кралицата на бадемите: Маркона, произведена в Испания.
През 1900-те години Антонио Мачадо говори за цъфтящите бадемови дървета, в своето стихотворение "Пролетта целуваше", той подчертава красивите им бели и розови цветове, като източник на вдъхновение за млад поет.
Маркона се използва от 500 години за производството на Турон, традиционен коледендесерт в Испания.