...Клементината Хернандина, налична през януари и февруари, е цитрусов плод, който се отличава със своята облатна форма и уникални цветови вариации. Месото е богато на пигментация, предлагащо ярко и вкусно цитрусово изживяване. Тази разновидност клементин е перфектна за тези, които обичат сладък и кисел вкус, което я прави идеална за консумация в свеж вид или за сок. Яркият и освежаващ вкус със...
Произходящ от Корсика, шеф Жан-Мишел Керци иска чрез своите творения да сподели любовта си към продуктите на своя остров. Изобретател на конфитюра на основата на Брокиу (корсиканско прясно сирене), шефът ни предлага кулинарно пътуване в корените си. Гамата "O Mà" е много разнообразна и варира от сладки удоволствия (конфитюри, пасти за намазване, ароматизирани захари, сладкиши) до солени удоволстви...