...Незаменим сред класиките.
Верният на оригиналната версия, нашият Негрони е съставен от джин, направен от нас, френски вермут и дует от италиански битери.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Орсън Уелс открива Негрони през 1947 г. и бързо го прави свой любим коктейл. Той го описва с думите: "Битерите са отлични за черния дроб, джинът е лош за вас. Те се балансират един друг."
Профил: Лека горчивина, искрящи цитруси.
Степен: 23,5 % алк
Съставки:
Джин, направен от нас
Кампари
Аперитиво
Френски червен вермут...
...Кампари е съвременна и харизматична класика. Рецептата, която остава непроменена, произхожда от Новара през 1860 година и е основата за някои от най-известните коктейли по света. Кампари е алкохолна напитка, получена от инфузия на горчиви билки, ароматни растения и плодове в алкохол и вода. Със своя яркочервен цвят, интензивен аромат и вдъхновяващ вкус, Кампари винаги е бил символ на интрига и удоволствие, което се разгръща в завладяващо питие. Това са ценностите, които направиха марката Кампари известна по целия свят като икона на страстния италиански стил и изключителност.
Обем: 70cl...
...Зад червената си рокля, Кампари разкрива плодова вкус, особено носен от портокаловата кора, която също носи нотка на горчивина. Другите използвани ароматни билки добавят повече финес към този ликьор.
...Дизайн на коктейлна карафа с двойно входно място за съставки. Изработена от стъкло.
Дизайн на карафата Кампари.
Дизайн: Delatour Design Paris.
Производство Royal River...
Нашата компания се занимава с различни продукти, основно напитки.
Благодарение на нашите партньори, можем да предложим много конкурентни цени.
Възможност за доставка или за лично вземане.
... стремим да предоставяме персонализирано и качествено обслужване на всички наши клиенти, което, заедно с качеството на предлаганите от нас продукти, ни прави идеалния доставчик за вашия бизнес. В Алкодис работим с водещи марки като: Хайнекен, Диажо, Бакарди-Мартини, Пернод-Рикар, LMVH Group, Максиум, Кампари, Инбев, Осборн или Гонсалес Баяс, както и с малки независими марки, които започват да се открояват в сектора.