...Саламиното е един от най-популярните колбаси в Италия. Ние решихме да създадем калабрийска версия, която се отличава с яркочервения си цвят и пикантност. То се получава строго от рамото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко нарязано на ситно отделно и след това смесено заедно с добавка на типични калабрийски подправки: черен пипер, чили и див копър. Смеската се пълни в...
... узряване е готова да зарадва небцето ви с интензивния и пикантен вкус. Отлично е да се наслаждавате на него в чист вид, намазано на хляб или пица, идеално за приготвяне на вкусни крутончета и брускети, и за да придаде на вашите сосове уникален и неповторим вкус.
Ако сте любители на пикантното и силните вкусове, няма да можете да се откажете от този продукт, който ще донесе на вашата маса вкусовете и цялата топлина на Калабрия. Съставки: свинска мас, свинско месо, калабрийскичили, сол и зехтин. Съставки: свинска мас, свинско месо, чили, зехтин, сол, подправки, натурални аромати. Опаковка от 290 гр.
...Компанията "PERLA DI CALABRIA", специализирана в производството на типични калабрийски ликьори, с радост ви предлага изключителна оферта за нашите най-разпространени и ценени продукти от най-изтънчените вкусове. Става въпрос за ЛИКЬОР ОТ СЛАДКИШ, КРЕМА ОТ СЛАДКИШ, ФИНОКИЕТТО И ЛИКВИРЧОК (ликьор със сладкиш и шоколад), МАНДАРИНЕТО, ЛИМОНЧЕЛО, ЛИМЕТА, ЛАУР, ПЕПЕРЧОК (шоколад и чили). Освен това...