Италия, Mesoraca
...Сианчата Калабрезе е интерпретация на суровия шунка и се получава от оформянето на бедрото. Месото се масажира внимателно на ръка, след което се подправя според нашата стара рецепта. Периодът на сушене на сианчата надвишава 180 дни и е най-деликатната фаза, която определя качеството на продукта. Категория: Калабрийски деликатеси ТЕГЛО: 500/550г Тегло: 0.550 кг Съставки: Свинско месо, Сол, Натурални аромати и подправки Захари: Декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play