...Екологичната сертификация представлява контролирани и сертифицирани продукти, произведени без използването на вредни химически вещества, добавки и методи на всички етапи от производството на индустриални и селскостопански продукти.
През 2010 година Министерството на земеделието и храните издаде Наредба за основите и прилагането на органичното земеделие. Целта на издаването на тази наредба е да...
... се определят основите за провеждане на органични селскостопански дейности, регулиране, развитие и популяризиране на органичното селскостопанско производство и маркетинг, както и за опазване на екологичния баланс.
Обхватът на наредбата е обяснен по следния начин:
• Производство на всякакви растителни, животински и аквакултурни продукти
• Използваните входящи материали да бъдат произведени или осигурени в съответствие с методите на органичното земеделие
• Дрождите, използвани за храна или фураж
• Събиране на продукти от гори и естествени райони в съответствие с принципите на органичното земеделие...
... аерозолни мазнини. (Кухненският абсорбатор става излишен) - той премахва вируси (включително коронавирус) и бактерии над 99% - той отстранява всички миризми, като например храна, дим, животни, санитарни - той премахва алергени като спори на плесен, акари, полени и алергени от животни - не изисква поддръжка и има минимални последващи разходи - той е доказано напълно безопасен (CE и TÜV сертификат, сертификат за домакински уреди, лабораторни изследвания) - той работи без химически добавки и е абсолютно екологичен.