...Трюфели Crunchiella
Рецепта за 25 трюфела
● 1 буркан Crunchiella O Mà!
● 100 г какао на прах
Напълнете силиконова форма с мини вдлъбнатини с полусфери от Crunchiella O Mà!
Поставете във фризера за цяла нощ, за да се втвърдят полусферите.
На следващия ден извадете полусферите от Crunchiella O Mà! и ги съединете една с друга.
Загрейте с пръсти, за да успеете да ги съедините.
Оваляйте в какаото на прах.
Поставете в хладилника преди да сервирате.
Нека сладостта свърши своята работа...!
... Жанин, шоколадие от Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони, които имат максимум 15 дни. Стефан Жанин, професионален шоколадие, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколад, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни шоколадови пралини, чист шоколад, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколад...) и създаване на персонализирани шоколади за компании.
...Maison Lesage
Печени лешници от Пиемонт, обвити в пралине от джандуя с лешници и бадеми от Прованс, хрупкава фюлетина и шоколад.
Съхранение на сухо място между 16 и 20°С
Съставки: лешници от Пиемонт, захар, черен шоколад 62%, бял шоколад 32%, натрошен бисквит, какаово масло, бял шоколад 32%, бадеми от Прованс, млечен шоколад 33%, пълномаслено мляко на прах, какаова паста (какаови зърна), обезмаслено мляко на прах, покритие агент (лак за зъби), арабска гума, какао на прах, масло, екстракт от ванилия с зърна.
...Асортиментът от млечен, тъмен и бял шоколад е перфектно допълнен от вкусни пл fillings като лешници, марципан, трюфели и карамел. Това създава уникално вкусово изживяване. Класната златна кутия, освен това, украсена с златна панделка, директно насърчава близките ви да подарят подарък в изключителни моменти.
Тъмният шоколад съдържа минимум 50% какаови твърди вещества. Млечният шоколад съдържа 33% какаови твърди вещества и минимум 14% млечни твърди вещества. Белият шоколад съдържа 26% какаови твърди вещества и минимум 22% млечни твърди вещества.
Sicilianshop24.com е портал за хранителни продукти, който е част от групата Antica Compagnia Siciliana S.R.L. Създаден е с цел да популяризира в интернет най-търсените хранителни специалитети на нашата маса. Sicilianshop24.com събира нуждите на клиентите, търси продуктите из цяла Сицилия и Италия. Висша гастрономия, сирена, фина сладкария, каноли и касатини, вкусни сладоледи и изискани гранити, бр...
Бенуа Нихан е шоколадие, който предлага широка гама от продукти. Колекция haute couture: шоколадови бонбони, предлагани в асортименти (малки шоколадови плочки с аромати, както класически, така и пикантни). Създания: трюфели, солени карамели, небесни, сърца самба, аддикт,… Деликуби: оранжети, лимонети, мандарини, джинджифили, грейпфрути, хрупкави бадеми, пекан,… Сладки удоволствия: смеси за горещ шоколад, какаови зърна, сурова пудра, паста за намазване,… Празнични: напълно плодови и трюфели със стар ром и чили.
... производствени райони като Венецуела, Мадагаскар, Ямайка, Еквадор, Тринидад и Гренада. Amedei произвежда също така изключителни плочки като Porcelana, 9 и Chuao. В старата леярна, разположена в Ла Рота, която сега е централата на фабриката Amedei, всяка година десетки чували от юта, съдържащи ценни какаови зърна, пристигат от цял свят. Под строгия надзор на Чечилия Тесери, тези какаови зърна се трансформират в шоколад след преминаване през необходимите етапи. Тази изключителност е резултат от любовта на Чечилия Тесери към шоколада и отдадеността ѝ на визията ѝ.