... търговията на дребно. Съдържанието на какао в нашите шоколадови прахове варира между 24 и 32 процента. Това е трикомпонентен какао, състоящ се от какаов прах, захар и пълномаслено мляко. За производството се използва течна смес от трите различни компонента, която се суши чрез спрей и след това се преработва с помощта на специален метод.
За автомати и ръчно приготвяне
Открийте нашето обширно портфолио от шоколадови прахове. Независимо дали става въпрос за шоколадов прах за автомати, за ръчно приготвяне или подходящ за диспенсери: ние ви предлагаме...
...Искате ли да добавите елегантност и нежност към вашите десерти и творения?
Черният велурен спрей ще бъде вашият най-добър съюзник! Одобрен за контакт с храни, той може да се използва върху десерти, коледни сладкиши, замразени торти...
Получете велурен вид за секунди с нашите готови за употреба бомби, без нужда от водна баня! Просто разклатете бомбата и напръскайте от разстояние 25/30 см върху...