... съединения с постоянна дебелина на материала.
Разширителните маншони могат да бъдат произведени и без горен и долен ръб, като само в областта на вентила има малко удебеляване.
Вие определяте какви размери трябва да имат разширителните маншони / разширителните маркучи / разширителните скоби - няма стандартни размери.
В зависимост от изискванията, има различни подходящи материали на разположение.
...Изработвайте своите шоколади, пралини, пасти или кремове (фъстъци, шамфъстък, лешници, орехи и др.) по традиционен начин с този автоматичен мелач. Наличен в нашия онлайн магазин, можете да направите покупката си директно.
Нашият уебсайт, специализиран в онлайн продажба на какаои производни, предлага широк спектър от продукти в различни размери и формати, за да можете да изберете от най-добрите...
...Установява се тясна връзка между техника и клиента, като по този начин напълно се разбират нуждите и изискванията за реализиране на оптимален проект.
На базата на чертежите, предоставени от клиента, техниците започват сглобяването на частите: автоматичната машина се реализира, пуска се в експлоатация и отговаря на изискванията, след което ще бъдат извършени специфични тестове за проверка на правилното функциониране.
...Mol d’Art предлага голямо разнообразие от форми за различни приложения. Всяка от тях е изработена от висококачествени материали, които гарантират перфектно оформяне на шоколади сладкиши.
Уебсайтът предоставя кратък преглед на асортимента. За пълен и актуален преглед на всички наши продукти можете винаги да се обърнете към магазина в нашата сграда в индустриалния парк в Уебекум.
Ние сме специализирани в производството на машини за обработка на шоколади сладкарски изделия. Сътрудничим с международно известни майстори шоколадери и сладкари, които разчитат на нашия опит, използвайки ежедневно нашите машини в техните престижни лаборатории. Отличаваме се с дългогодишен опит и дълбочинно познание на пазара. Клиентът е нашият най-важен ресурс. Благодарение на компетентен и...
... (включително основи за производство на сладкиши, аромати за млечни и плодови вкусове, декоративни топинги, меки сладоледи и замразени йогурти), съставки за ресторанти (включително четири различни вида горещ шоколад: млечен горещ шоколад, ароматен горещ шоколад, горещ шоколад с плодови подсладители и бял горещ шоколад) и други продукти като какаои крем за сладкиши.
Производство и разпространение на марципанови рози, шоколадови кухи тела, бонбони, шоколадови лоли, подаръци, шоколадови форми имашини за занаятчийския сектор, корпоративни подаръци.