Приключението на Forneria Veneziana започва през 2009 г. с лаборатория, изцяло посветена на безглутеновите продукти. Ние сме производители на сладкиши, закуски, бисквити и солени снаксове, които не само са без глутен, но също така притежават и други различни характеристики: без алергени (мляко и производни, яйца) и вегански. Нашите продукти са също така без ГМО, хидрогенирани мазнини и палмово мас...
... интервенциите в енологията. Лично и с голяма строгост се грижим за целия цикъл на обработка и трансформация и акцентът, който поставяме върху търсенето на качество за продукт с високо качество. И за да отговорим на нуждите на все по-голям брой потребители, които, по етични, екологични и здравословни причини, изключват от храненето си всякакви елементи с животински произход, се ражда Paeànca Vegan. Paenca се намира в Сан Пиетро ди Фелето на площад Джовани XXIII, 4C.
... частна марка. IFS: Стандарт, който гарантира ефективна селекция на доставчиците на храни с марка на търговската мрежа. Модел, признат както в Европа, така и в останалия свят. ПРЕДОСТАВЯНЕ НА МАРКАТА SPIGA BARRATA НА ИТАЛИАНСКАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА ЦЕЛИАКИЯ: Продукти, специално формулирани за целиаци, с съдържание на глутен под 20 ppm. МИНИСТЕРСКО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА БЕЗ ГЛУТЕН: Продукти, подходящи за целиаци, с нулево съдържание на глутен, предоставяни от НЗОК. VEGAN SOCIETY: Продукти без съставки и производни от животински произход. WWW.STROPPABIO.IT...