... традицията не е синоним на нещо остаряло. Благодарение на професионализма на своя екип и на своите варианти, ръчно изработената лаборатория Barbarossa Delicious гледа в бъдещето на този продукт, без да губи от поглед произхода си. Ентусиазмът и желанието за експериментиране са тайните на успеха на творенията на Barbarossa. Панетони, създадени за изтънчени вкусове. Тази рима вероятно най-добре представя работата на нашата ръчно изработена лаборатория. Елате да откриете всички наши творения и да опитате нашите ръчно изработени панетони.
...Нашата компания, базирана в Апулия (една от най-вкусните региони в Италия за хранителни продукти), е добре известна с ръчно изработените местни продукти, като известните "тарали", зехтин, вино и всеки друг продукт, изработен по поръчка на клиента. Очакваме с нетърпение да започнем сътрудничество на базата на условията, предложени от нашите купувачи, които с радост ще удовлетворим по отношение на...
... момента La Pistacchio S.p.A. разполага с три производствени завода, един от които е посветен на кремовете за намазване, пестото и патето; един, посветен на производството на пасти (шамфъстък, лешник и бадеми) и накрая един, посветен на всички сладкарски продукти, като нуга, хрупкави или покрити хрупкави.
От повече от двадесет години семейството Ла Манна се занимава с дейност, следвайки традиционните местни рецепти. Семейството Ла Манна лично се грижи за успешното изпълнение на всеки един продукт, като избира най-добрите суровини на пазара, предлагайки на своите клиенти автентични и висококачествени продукти. Благодарение на щастливото съчетание на няколко натурални съставки, като брашна от първо...
... методи и рецепти. Тук с любов се грижат за естествената закваска и работят, за да продължат да предлагат на клиентите си нещо повече от просто добър продукт - парче от нашата история, нашите традиции и нашата култура. Vergani srl произвежда панетони, венецяни, коломби, кякиере, кроасани и различни видове закуски.
...пространство за изложение и дегустация в рамките на компанията. Така за Анналиса Антонели започва удоволствието от вкуса, почти маниакалното търсене на съвършенство във всеки продукт, представен на клиентите. Съвършенство, за да впечатли.