Нашият ангажимент за оценяване на типичността на продуктите е постоянно съпроводен от уважение към околната среда, с използването на соларна система за битова гореща вода и в близко бъдеще на фотоволтаична система за електрическа енергия, както и от уважение към гражданските права, с използването на продукти като кафе, чай, захар, какао и аромати, произхождащи от справедлива и солидарна търговия...
Подкрепяме компаниите в определянето, планирането и реализирането на дейности по релационен маркетинг, насочени към разширяване и оценяване на клиентската база чрез прилагане на модели и инициативи, ориентирани към максимизиране на ROI. Прилагаме маркетингови логики, които генерират измерими и повторяеми възвръщаемости. Използваме количествени показатели за резултатите, за да насочим избора...
„Да стимулираме новата селскостопанска култура и да събудим у новите поколения страстта към земеделието и преоткритията на неговия огромен потенциал. Това чрез осъзнатото, умно и устойчиво използване на новите технологии, методологии и науки, приложени в отглеждането. Това е нашата мисия.“
Устойчиво развитие на околната среда, културен растеж, оценяване на територията, интеграция на научните...
L’ARCART srl е компания, която работи с професионализъм и отдаденост в областта на реставрацията на различни видове произведения: както фрески, така и други картини, скулптури и гипс, камък и дърво, хартия и пергамент. При изпълнението на различните етапи следваме иновационна методология, насочена към точно оценяване на деградацията на произведението, изучаване на най-подходящата интервенция за...
... характеризиран от самото начало с идеята за стил в постоянно изменение, неуморимо търсене и предприемачески проект, насочен към оценяване на уменията на всички, които работят в компанията. Фирмата е разположена в Сан Марко дей Кавоти, в провинция Беневенто. Тук се намират всички помещения - от ателието, през административните офиси до складовете. Тук се случва всичко: започва се с проектирането и...
Страстта към природата и всичко, което тя може да предложи, заедно с убеждението, че биологичните и автентични продукти са решаващи за подобряване на качеството на живота, ме накара да преоткрия модел на устойчиво земеделие, който може да се реализира, започвайки от малките неща. Така се ражда личен проект, който намира в очарователната култивация на шафран, пилотната дейност за оценяване на тези идеи. Производство на чист шафран в стикове и луковици на крокус сативус. На Ваше пълно разположение съм и за всякаква информация, не се колебайте да се свържете с мен. Губио, Перуджа, Умбрия, Италия.