... търсене на нови технологии, за да се задоволят напълно клиентите. Вече тридесет години компанията е развила, освен колекциите за дома, и сектора на договорите за обзавеждане на хотели, кино и театри, с материали, отговарящи на действащите норми за противопожарна безопасност и сигурност, и с особено внимание, отделено на изследването и използването на рециклируеми или биоразградими продукти за защитаназдраветона обществеността и за спазване на околната среда. Мазоли е днес еталон в Италия за качество на производството и удовлетвореност на клиентите в сектора на многофункционалното обзавеждане.
...Проект на Клаудио Андреа Ла Роза и Андреа Алесандро Ла Роза, Италианската взаимопомощ за здравно осигуряване - MIAS, е НПО. От 1993 година тя осигурява на своите членове и техните семейства пълна защитана "СТОЙНОСТТА НАЗДРАВЕТО", чрез предлагане на допълнителни здравни услуги в сравнение с стандартните нива на помощ, гарантирани от националната здравна служба.
Със страст в работата, упоритост в ангажимента и много ентусиазъм. Компанията расте, търсейки най-добрите производители на тъкани в Италия, заменят се машините с по-прецизни и технологични, сменят се сътрудниците, но връзката между тези, които работят заедно, остава непроменена, семейната среда, в която се произвежда, и силната защитаназдраветона купувачите. Сега ни очакват нови бъдещи...
... безопасността. Консултации за получаване на Сертификат за качество ISO 9001:2008. Консултации за получаване на Сертификат за система за управление на околната среда ISO 14001:2004. Консултации за получаване на Сертификат за система за управление наздравето и безопасността на труда съгласно стандарта OHSAS 18001:2007.
...търсейки защитана благосъстоянието и здраветона хората. Започва с контакт с хора, които имат непоносимост към глутен, за провеждане на пазарно проучване, след което преминава към избора на качествени суровини за производството на най-добрите брашна и храни за целиаци, следвайки искането за потвърждения относно избраните продукти, до тестовете на готовите изделия. Ресторантьорството: I BUONI...