.../3/4/5 кг, идеални за сервиране на масите в ресторанти, барове, чайни и т.н.) или в елегантни опаковки за изложение на рафтове или в кътчета.
Съставки:
Сицилиански бадеми, захар,
Мед от Етна (портокалов цвят)
яйчен белтък (естествен, не лиофилизиран)
Фъстъци, шоколад / Ванилия...
Сладкарска индустрия. Производство на шоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката на шоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, черен шоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
...подправка за паста или за предястия, гъби в зехтин, черни маслини, зелени маслини, аспержи, каперси, сушени домати, артишок.
Сицилиански гранити и сладоледи: Гранити с всякакви вкусове, лимон, бадем, шамфъстък, тукви, шоколад, портокали, нар, с смокини, с лешник, с ягода и др.
Ръчно производство и обработка на нуга, шоколад, хрупкави изделия, фигури и шоколадови яйца, пралини, трюфелни шоколади с възможности за персонализиране.
... фъстъци. Кандитирани цитрусови кори, също покрити с черен, бял или млечен шоколад. Пастет от варен и суров шунка. Бянкоманджаре, както и кремовете, са в много вкусове (28), както и смесите за торти, моменталните студени кремове.
...бисквити, сладкиши и зърнени закуски, приготвени с качествени брашна от Тимилия, Русело и Майорка. Не можеха да липсват леща, нахут, бадеми, лешници и други бобови култури и био сушени плодове. Много от продуктите на сицилианската сладкария: каноли, касата, бадемови пасти, хрупкави и нугас шамфъстък. Обичаме здравословната, био, вкусна и питателна храна. Нашата селекция разказва за тази страст. Посетете нашия сайт, ще бъдете подпомогнати от нашия офис за потребители на всяка стъпка от покупката. Бърза и сигурна доставка.
...лимончело, джандуя, нуга и др.), покрити сшоколадс минимум 62% какао. - срок на годност 12 месеца.
• ТАРТУФИ - от тъмен шоколад и лешници, поръсени с какао. - срок на годност 12 месеца.
• CROSTATA DI MELIGA (царевица) - Вкусна торта с царевично брашно, която е хрупкава и мека, пълнена с конфитюр. - срок на годност 5 месеца.
• PASTE DI MELIGA (царевица) - изискан бисквит от традицията на...