... шоколад, най-близки до какаото, смесени с най-сладките части на плодовете.
Локация: Юг на Минас
Ферма: Santa Hedwirges
Височина: 970 м надморска височина
Процес: Натурален
Органолептичен профил: Червени плодове, круша, орехи и черен шоколад.
...Нашите Сицилиански Панетони са много повече от обикновени коледни сладкиши. Ние от "La Truscia Tipico Siciliano" се ангажираме да ви предоставим уникално изживяване с нашите Ръчно изработени Сицилиански Панетони: с шамфъстък, портокал, мандарина, лимон, сицилиански шоколад, традиционен с стафиди и захаросани плодове, сицилианска касата, пиньолата, шоколад и круша, бели смокини и кубчета бял...
...Прясно масло, акациев мед, жълтъци от яйца от свободно отглеждани кокошки и захаросани цитруси от Сицилия са някои от ценните съставки, използвани за производството на традиционния панетон и не само.
С особено внимание нашият сладкар Нилде Дичола избира суровините от нашата земя, за да експериментира с нови комбинации и да създаде модерни и иновационни продукти.
- PanPulia Elisir
- Панетоне с червени плодове и шам фъстък
- Панетоне скруша и черен шоколад
- Панетоне Трилогия от шоколад
- Панетоне с бадеми
- Панетоне Милано Рико...
...лимончело, джандуя, нуга и др.), покрити сшоколадс минимум 62% какао. - срок на годност 12 месеца.
• ТАРТУФИ - от тъмен шоколад и лешници, поръсени с какао. - срок на годност 12 месеца.
• CROSTATA DI MELIGA (царевица) - Вкусна торта с царевично брашно, която е хрупкава и мека, пълнена с конфитюр. - срок на годност 5 месеца.
• PASTE DI MELIGA (царевица) - изискан бисквит от традицията на...