С над 40 години опит в сектора, Bioaltech е лидер в областта на екологичните биотехнологии, ангажиран с разработването на иновационни и устойчиви решения.
Родена от страстта към естествените технологии, компанията се фокусира върху изключителните възможности на растенията и биоактивните съединения, произхождащи от водорасли, за подобряване на човешкото благосъстояние чрез естествени и авангардни ...
...Хрупкави покрития с чистшоколад, гранули и пралини за индустрията на сладолед и йогурт, налични, на ниска цена, без азо, без глутен, органични, веган, частна марка, в един цвят, с вкус на плодове, на солен карамел, на кафе и с цветен шоколад в жълто, червено, зелено и други.
... Хондурас: Балансирано и плътно кафе с сладък аромат на лакрица.
Коста Рика: Отлично кафе с крема в цвят на лешник и аромат на ябълки и фурми. Лека киселинност.
Перу: Нежно структурирано кафе с плодови и какаови нотки на финала. Специфичният печене дава много богато и текстурирано кафе, плътно с упорит финал на цветя и шоколад.
...Кастелведере се занимава с производството на шоколад. Производството на шоколад е организирано на две линии, едната от които е автоматизирана, за да позволи по-голямо производство. Произвеждаме шоколад за всеки вкус, дори и в симпатични форми за Коледа и Великден.
В продажба в супермаркети, магазини, дистрибутори, бармани.
ЦИОКОЛАТЕРИЯ АРТИДЖИАНАЛЕ РОМА
Пекарната Хансел и Гретел е сред най-добрите артезиански сладкарници в Рим за ръчно изработени шоколадови бонбони. Напълно ръчно изработеното производство на шоколадовите бонбони се разпознава по изтънчеността и качеството на използваните съставки, по неправилността на формата им и по смелостта на избраните комбинации. Всеки клиент, който търси ръчно изработени шокол...
... смес Пефè, и класическо смляно кафе в формат от 250 грама, налично за различните типове смеси. Торефационе Кафе Пефè се е специализирала и в производството на шоколадови бонбони: Cuor di Pefè, шоколадов бонбон с тъмен шоколад, съдържащ малка капсула от захар и кафе. Опаковани зърна Пефè, зърно кафе, покрито с чист тъмен шоколад. Наги зърна с тъмен и бял шоколад, зърното е покрито с тъмен или бял...
... представяме гама от граппи с вкус на лаврови листа, финокиетто и сладкиш. И накрая, нашата новост ЛИКЬОР ОТ СЛАДКИШ И САМБУКА. Нашето производство се извършва стриктно ръчно на всяка фаза на обработка. Ликьор от сладкиш 25% об.; Крема от сладкиш 18% об. (съставки: мляко; захар; алкохол; чист сладкиш); Ликьор с шоколад (съставки: вода, захар, алкохол, чист сладкиш, какао, натурални аромати). Финокиетто (съставки: вода, захар, алкохол, див финокиетто). Много особен е също така хармоничният вкус.