...Моноригине 100% Арабика от Хондурас – Светло печене
Историята на Карлос и успехът на микролотовете за производство на арабско кафе в Хондурас
Кафето, отглеждано от Карлос на неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на естествената ферментация в продължение на 48 часа, с това кафе можем да се насладим както на сладките нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктовите тонове на портокал и зелена ябълка. Експлозивна комбинация, която остава винаги балансирана с умерена киселинност.
...Ароматът, който те събужда сутрин. Този, който като дете пиеше само с млякото. Просто: кафето.
Перфектният баланс между кремообразност и типичния плодов аромат на нашата Арабика.
Blend Supremo освобождава от своите ценни смеси плодови нотки, които напомнят на аромати като ябълка и череша.
...Леко сладка смес от най-добрите арабика и робуста кафета с силен вкус и аромат. Това е наистина традиционният и същински италиански еспресо!
Бразилия: Гладко и добре балансирано кафе с чист и фин аромат. Много ароматна смес с шоколадов завършек.
Коста Рика: Кафе с високо качество, с богата крема в цвят на лешник и аромат на ябълка и фурми. Лека киселинност.
Индонезия: Богато и фино робуста кафе с...