След войната Паскуале Батиста основава в Четара малка работилница за консервиране на храни, основно на аншоа, управлявайки я с страст и гордост до 90-те години. Връзката между обработката на аншоа и Четара има исторически корени и днес, както и вчера, традицията продължава благодарение на децата на господин Батиста. С времето вкусът на нашия продукт не се е променил, както и етапите на обработка, ...
От 2006 г. Sempre Ghiotti успешно оперира в сектора на кетъринга и ресторантьорството, предлагайки най-добрите рецепти на сицилианската кухня под формата на готови ястия, удобни за ежедневна употреба и вкусни като току-що приготвени. Нашите приготвяния, изработени с висококачествени суровини, дават възможност да сервирате цялата автентичност на Средиземно море с няколко прости стъпки. Благодарение...
Обработка на рибни продукти под собствена марка "Ittimar" и за трети лица, произвежда ръчно изработени рибни консерви, популяризирайки Made in Italy, и се произвеждат различни продуктови линии от тон до морски бас, амберджак и др.
Еногастрономия - Типични калабрийски ръчно изработени продукти Юридически адрес в Рим, докато разпространението и производството се извършват директно в Калабрия, в Кротоне (КР) Въпреки строгата ръчна изработка на продукта, в процеса на преработка се прилагат всички най-съвременни техники за хигиенично съхранение. Търговия на едро - Доставка по целия свят. calabriascerra е в сътрудничество с компа...