...Направена с много вкусни бадеми, смлени на гранули и покрити с тънък слой златист и хрупкав захар, тази карамелизирана бадемова гранула има суперлативна същност.
Тя е идеална за декорация и гарниране на сладкиши и торти, както и за поръсване върху йогурти, овесени ядки и сладоледи. Това е водещ продукт за сладкарската индустрия и занаятчийските лаборатории, който подчертава вкуса на всяка подготовка.
Високото съдържание на калций, магнезий и фосфор, характерно за бадемите, прави тази гранула и отличен хранителен избор (разбира се, заради захарното покритие, без да се прекалява).
...- ръчно приготвени пасти от нашите брашна, смлени на камък, прясна и суха биологична паста - Преработени в нашата БиоЛаборатория, в Подере Ла Касаче - малки нахут от Кианти - малки шарени лещи - спелта и перлен ечемик - печен ечемик на дърва - обелено просо - брашна от зърнени култури и бобови растения, смлени на камък - зърнени люспи - тоскански супи - Туристическо настаняване: в Сиена в агритуризма...
Компанията е в състояние да реализира инсталации за преработка на индустриално ниво на всякакъв вид тропически плодове, предоставяйки на клиентите възможността да получат разнообразни крайни продукти, включително: нектари, натурални сокове, концентрирани сокове, пюрета, смлени пулпи, резенчета в сироп и сок, захаросани плодове, масла, натурално и концентрирано мляко, люспи, брашна и фуражи за...
Сиасия Кафе в Рим е историческа институция, основана през 1919 година в квартал Прати. Днес, както и тогава, при влизането ще бъдете завладени от еуфорични аромати, излъчвани от различните свежо печени смеси, които можете да закупите както на зърна, така и смлени за всякакви домашни уреди, с доставка по целия свят. Сред многобройните предложения са чисто кафе или сервирано в цвете от черен шоколад, дори с прясна сметана, отличен гран капучино, черен шоколад, приготвен от Сиасия Кафе, сокове от биологични плодове, прясно изцедени портокали и много други.