Италия, Asigliano Vercellese
Наша компания е основана в Асилиано Верчелезе през 1911 година; тя е създадена от кавалер Мария Маратели. В първите години от съществуването на компанията, точно през 1914 година, кавалер Маратели открива и селекционира ориза, който днес носи неговото име, една от най-старите сортове в Италия. Маретели е сорт, който е направил историята на италианската оризопроизводство и е един от най-старите с...
Италия, Mortara
Земеделската ферма Ферарис Луиджи, разположена в провинция Павия, в сърцето на Ломелина (царството на ориза), произвежда на площ от 130 хектара ориз, царевица и тополи. Фирмата, активна от 1988 г., е специализирана в производството на сортовете ориз Карнароли Класико, Балдо Класико, С. Андреа Класико, Арборио и Ориджинарио, с производство, което достига около 700/800 тона ориз на година. В компан...
Като правителствена организация, ITPC Милано представлява Министерството на търговията на Индонезия и работи директно под Генералната дирекция за развитие на националния износ. Търговските и икономическите отношения между индонезийското и италианското правителство бяха установени на 17 януари 1973 г. ITPC Милано, съгласно Меморандума за разбирателство, подписан от представителите на индонезийското...
Италия, Acquaviva Picena
опит в сектора на полуфабрикатите, ароматите и хранителните съставки Компанията GOODAS вече повече от 20 години има утвърден опит в сектора на полуфабрикатите, натуралните аромати и хранителните съставки "clean label". Многобройните получени сертификати демонстрират все по-висока степен на внимание, както и необходимостта да отговорим на все по-належащите изисквания на обществото по отношение на б...
Заведението, управлявано от семейството Замбон вече четиридесет години, разполага с 50 места в три зали, плюс още сто в просторната градина на площад Санто Стефано. Кухнята, предлагана от шефа, е типично традиционна венецианска. Ето какво предлага менюто: смесени морски и италиански предястия, различни ризота, лингвини с морски дарове, рибни скара; десерти в чаши и домашно приготвени тарталети. Типични ястия са гнокетите на Санто Стефано и печеното лаврак. Голямо разнообразие от пици допълва вече много примамливото меню.
... да се гарантира винаги свеж и ароматен бял ориз. Нашата обработка на ориза се извършва според традицията: оризовите зърна се обработват постепенно с белене, каменно смилане и завършване при стайна температура, за да се запазят непокътнати органолептичните качества на нашия ориз с висока хранителна стойност и гастрономически стил. Продуктите на crespiriso: Ориз Карнароли, ориз Виалоне нано, ориз Балдо, ориз Арборио, ориз Рома, ароматен ориз, черен ориз Венере, червен ориз Ермес, брашно от царевица, оризово брашно, оризови бисквити, готови ризота с Карнароли и черен трюфел, с гъби, оризова паста.
Италия, Polinago
Онлайн продажба на натурални и здравословни храни като ориз, гурме ризото, паста, сладка, мед, конфитюри, подправки и ядливи цветя, италиански вина и ликьори. Всичко в духа на италианските изключителности. Първи ястия с готови за употреба ризота и много други. Посетете www.wildkitchen.it...
Италия, Tricerro
ERBITAL оперира в сектора на дехидратираните продукти, като смесени ризота, паста от твърда пшеница, смесена с ингредиентите на рецептата и сушени гъби Порчини от 1983 година, когато е основана компанията. Всички етапи на обработка на нашите продукти се извършват в нашето предприятие в Тричеро, провинция Верчели, земя на ориз с голямо европейско значение, разположена в подножието на хълмовете на...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play