Италия, Villafranca
... "тиела" (тиган). Този тип паста е типичен за Амалфи, където е създаден от шефа Енрико Косентино през 1978 г., когато, представяйки Скялатиели на кулинарен конкурс, спечели наградата за най-добър ентреметие на годината. Сравнение между Прясна Паста и Суха Паста: Да направим качеството избор за по-добър живот. 270 ккал/100г за Прясна Паста 350 ккал/100г за Суха Паста Прясна Средиземноморска Паста Made In Italy "Неапол" Рефрижериран транспорт Стеф...
Рефрижериран Транспорт...
Италия, Bastia Umbra
Рефрижериран и покрит транспорт...
Италия, Figino Serenza
Рефрижериран транспорт...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play