...За ценителите на комбинациите и разнообразните вкусове, ето едно ново предложение, което угодява на всички. Розовата глазура, шоколадовите точки и черешката правят този панетон перфектен десерт. Ягодите и шоколадът се потапят в пълнозърнестото брашно, създавайки безупречен скок. Вихрушка от емоции за опитване!
Код: BOPA05
Тегло: 900 г...
... като Choco-Story, където посетителите могат да открият тайните на шоколада и да се запознаят с над четирите хиляди години история на какаото, от древната цивилизация на олмеките до наши дни. Музеят, който се простира на три нива и около 850 кв. м, съхранява повече от хиляда оригинални артефакта. Освен историческата перспектива, посетителите могат да открият най-съвременните техники за производство на шоколад и да опитат широка гама от шоколад с изключително високо качество.
...400 грамa бял шоколад, обработен с чиста паста от фисташки, елегантна и вдъхновяваща кутия, всяка година различна и привлекателна изненада. Великденското предложение на Бакко за големи и малки.
Съставки: захар, какаово масло, сухо мляко, паста от фисташки 10% (печени и рафинирани фисташки, хлорофил E141, куркумин E100), сухо суроватъчно мляко, емулгатор: соев лецитин, ванилов екстракт.
Идео Техника, от 1980 г., проектира и реализира машини и цялостни инсталации за обработка на шоколад и ядки, предлагайки решения за специфичните нужди на всеки отделен клиент, сектор и пазар.
Напреднали решения за производство и моделиране на шоколад и други продукти на основата на ядки и какао.
Предложение, което обхваща от обработката на суровини, какао и ядки, до производството на готовия...