Сперандри определено е една от най-ценените шоколадерии в град Торино. Специализирана в производството на екструдиран джандуйот, класически кремино, нарязано на ръка, и мек турон, изработени изцяло с лешници от Пиемонт IGP. Освен класическите изделия от традиционната торинска шоколадерия, сред многото предложения на публиката се открояват ръчно декорирани великденски яйца, широка селекция от прали...
Винаги в търсене на доброто, органичният шоколад Орсини изразява нашето желание да бъдем искрени и прозрачни с света.
Драже от органичен шоколад, шоколадови плочки, био трюфели, органичен кремино с лешници, всичко е изработено с органични съставки и италиански произход, лешници и бадеми, подбрани в Италия.
Шоколад и сладкарски изделия от високо качество, както и индустриални гранули за сладолед ...
...Shockino Mix Experience - Ръчно изработено в Италия
Ние сме артезанска шоколадова лаборатория в сърцето на Италия, в Молизе.
Изобретихме пралината Mix & Match и произвеждаме пасти, бонбони, шоколадови таблетки и още.
Започнахме нашия проект през 2015 г., получавайки "Почетна награда на ADI International Compasso d'Oro" за модулната пралина, която награждава най-добрия международен дизайн.
Днес...
... укрепи и подобри вече богатия си опит в производството на конфети и други сладкарски изделия. Един ден, през септември 1995 г., след множество опити, МАЙСТОР СОР ФЕЛИЦЕ създава пралина, направена с печено на дърва зърно кафе Сантос, покрито с вкусен черен шоколад. Скоро тази пралина ще бъде известна с името: "Cioccafè". Продуктът веднага постига огромен успех: закупуват се нови машини, увеличава...