...розмарин и лук. Всички наши продукти са вегански и се отличават с типичен и неповторим вкус, получен от специалната обработка и специфичния климат на хълмовете Югани. След 12-часова естествена ферментация тестото се обработва с квас и подбрани натурални съставки, а след подходящото време за почивка на тестото, деликатесите се обработват ръчно от нашите майстори пекари един по един.
Пекарната Le Bontà Trecchinesi предлага своите продукти на лоялна клиентела вече повече от двадесет години, която постоянно нараства. С годините пекарната Le Bontà Trecchinesi е разнообразила своите продукти, предлагайки на потребителите не само хляб, но и фрези, тозети, бели и червени пици, панетони, хляб и настърган хляб. Но каква е тайната на аромата на този хляб? Просто: натурални съставки като брашно, вода, сол и закваска, обработвани с страст и майсторство, според уроците, които идват от майсторите пекари от миналото.
Това е нова компания, която наследи знанията и опита от 30 години на най-добрите италиански пекари. Това е динамичен екип, изпълнен с ентусиазъм, който има за цел да предложи на професионалистите в кафето избор от най-качествените кафета в света. Всекидневната ни ангажираност и много високото ниво на предоставяне на услуги постоянно ни издигат в предпочитанията на нашите клиенти. Ние сме...