Италия, Milano
...допринасяйки за правилното клетъчно обновление. Формулата е обогатена с растителни масла, за да придаде на кожата блясък и мекота, както и с кофеин и витамин E за дренажен и антиоксидантен ефект. Не съдържа PEG, EDTA, парабени и силикони за деликатно, но ефективно и безопасно ексфолиране. INCI: Вода, масло от оризови трици (Oryza Sativa), глицерин, палмитат...
Италия, Forli'
...Професионални продукти за масаж на основата на чисто натурално масло "олеикос". Албикока ноциоло – Ядки от кайсия Авокадо интеграле – Цяло авокадо Арган – Арган Боражине – Бордж Какао – Какао Кокос – Кокос Канабис – Коноп Круска ди ризо – Оризови трици Енотера – Вечерна иглика Герме ди гравано – Пшеничен зародиш Джирасоле – Слънчоглед Ходжоба – Ходжоба Лино (семена) – Ленено семе Макамадия – Макадамия Мандорле долчи – Бадем Ночола – Лешник Олива – Маслина Песка ноциоло – Праскова Роза мошкета – Шипка Сезамо – Сусам Виначоли – Грозде мл. 250 – мл. 500...
Италия, Volpiano
... продуктивни процеси; - XP-CAKE3 Преса за средно продуктивни процеси; - ONE CAKE Преса за ниско продуктивни процеси. Днес, благодарение на натрупания опит и постоянната технологична еволюция, ENGI TECHNOLOGIES предлага на световния бизнес пазар продукти с най-добро качество. Следпродажбеното обслужване осигурява непрекъсната онлайн и директна помощ, както за отделни машини, така и за цели опаковъчни...
Италия, Velezzo Lomellina (pv)
... достигне до потребителя в контекста на здравословна етика, като валиден плод на собствената работа, предложен автентично и защитен по най-добрия начин, в множество версии и опаковки. Качеството Дълбокото познаване на суровината позволява да се изберат, за компетентната клиентела, най-добрите оризови зърна, които се селектират зърно по зърно, запазвайки максимално техните ценни качества. Оборудването, с...
Италия, Riposto
... народна традиция, са разработили сладки и солени гастрономически продукти, поддържайки строг контрол върху производствените процеси. В сладката гастрономия замразените касати и сицилианските каноли имат голямо значение. В солената гастрономия основният продукт са замразените аранчини. Те са налични в три версии: аранчини с рагу, аранчини с масло и аранчини с шунка. Допълнение към солената гастрономия Maestro Gourmet: замразени пицети, замразени пълнени пакетчета, замразени супли, замразени оризови крокети, замразени карточати и замразени калцони.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play