...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др.
Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват:
• Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко
• Аромати на риба...
La Polli Azzolina се занимава с отглеждане и клане на птици, производство и разфасоване на месо. Призната с печата CEE IT 1047/M. Основана през 2003 г., днес е присъстваща предимно на африканския пазар. Търговия на дребно и едро с прясно и замразено месо, пиле, кокошка, телешко, свинско. За допълнителна информация, моля, пишете ни на нашия имейл адрес.
...Приготвено с първокласно пилешкомесо от биологично отглеждане, комбинирано с сертифицирани био зеленчуци, отглеждани в напълно отсъствие на пестициди, хербициди и химически торове. Суровините са внимателно подбрани и смесени чрез бавен и деликатен процес наобработка, с единственото добавяне на нехидрогенирани растителни масла и една ексклузивна новост: 100% био екстракт от мая! За да получите...