Италия, Carbonara Al Ticino
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др. Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват: • Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко • Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко • Аромати на риба...
Италия, Treviso
...От бедрото на говеда се извлича сърцето на фесата, благороден и с отлично качество разрез. С прецизна обработка и сухо и проветриво узряване се получава постен, нежен и вкусен продукт. ТЕГЛО: около 1.60 кг СЪСТАВКИ: Италианско халал говеждо месо, сол, подправки, E252. ХАРАКТЕРИСТИКИ: без лактоза и други млечни производни, без глутен и не ГМО. ОПАКОВКА: вакуумна, в хранителен пластмаса. СРОК...
Италия, Modica
Global Trading Italia S.r.l., разположена на via ss.115 Modica, в провинция Рагуза, е специализирана в посредничество на месо. Global Trading Italia S.r.l., намираща се в Модика, провинция Рагуза, се занимава с посредничество на месо в Италия и Европа, по-специално с търговия на месо, износ на прясно месо, обработка на месо, включително говеждо месо, свинско месо, телешко месо, свинско месо, едро...
Италия, Mirandola
UNIMEAT е компания, която се занимава с проектиране и доставка на машини и цялостни инсталации за клане и обработка на свинско, говеждо и овче месо. Професионалните умения, придобити през двадесетгодишния ни опит, ни позволиха да развием техническите знания, които днес много компании изискват от нас, за да се справят с многобройните проблеми, свързани с изграждането на ново хранително предприятие или с реконструкцията на съществуващо такова, в пълно съответствие с хигиенните и санитарни норми в сектора.
Търговия на дребно с говеждо месо. Семейство Гати, от края на 19-ти век, с passion се занимава с обработка на земята и животновъдство. През 1979 г. е основана настоящата агрономическа компания, от която през 1998 г. се ражда PIO BOVE, регистрирана марка с гарантирано качество и пионер в късата верига. Произвеждаме свинско месо, местни колбаси, сезонни плодове, сезонни зеленчуци, пресни яйца.
Италия, Sala Baganza
В предприятието се извършва целият цикъл на обработка на говеждо месо. Всяка седмица се заколват около 500 животни, включително говеда и телета. В лабораториите те след това се обезкостяват и обработват, ...
... отглеждането и клането на Grass Fed месо, месо от високо качество, хранено изцяло на пасище в Лесиния. В нашите магазини предлагаме избрано говеждо, телешко, свинско, дивеч и птици, както и готови ястия и биологични продукти.
Италия, Palo Del Colle
Заклане, разфасоване, обработка и опаковане на говеждо, свинско, овче и конско месо Развитие и производство на препарати от говеждо, свинско, овче месо и продукти на основата на говеждо и свинско месо Търговия с птиче и дивечово месо...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play